Čas na letní lásku!

Zamiluj se do nové kolekce s námi.

Nová kolekce - Tvoje letní láska.

Vychutnej si každý hřejivý paprsek ve stylu. Nová kolekce slunečních brýlí je něco, co tu ještě nebylo. Kolekce plná nevšedních barev a především lákavých křivek, které si zaslouží pozornost! Máme pro Tebe žhavé letní novinky, ve kterých oslníš. 

Příběh #LetníLásky

Tohle léto je jiné. Některé věci se pomalu vrací zpět do starých kolejí a s nimi i touha vychutnat si každičký moment, který nám život přináší. Tohle léto je o poznání svých tužeb a také o tom, si všechna ta malá přání splnit. My jsme pro Tebe vytvořili kolekci slunečních brýlí vhodnou pro všechny příležitosti. Modely obrouček Selina, Yves a Dave Ti dají svobodu naplno dělat všechno to, co jsi tak dlouho odkládal/a na později. Sluneční brýle, které můžeš vzít na toulky městem a vytáhnout je při každé procházce oblíbenými uličkami, ale zároveň sluneční brýle, které Tvůj zrak vždy ochrání před přímým mořským sluncem. Navíc díky možnosti nechat si zhotovit na míru sluneční brýle s dioptriemi se můžeš s rozmazanými vyhlídkami rozloučit. Tohle léto se totiž nese ve znamení jasné vize a vymazlené kombinace barev našich designových obrouček Tě definitivně přesvědčí o svých kvalitách.

Modely obrouček na fotografiích zleva: 
Selina Unobvious Black, Yves Havana Brown, Yves Black, Selina French Vanilla

 

Brýle, na které je spoleh!

Ať už léto strávíš u babičky na vesnici, ve městě po kavárnách nebo u moře v Chorvatsku, sluneční brýle z nové letní kolekce budou vždy věrně po Tvém boku. První, co na první pohled upoutá oko každého zvědavce, je vzhled těchto obrouček. 

Nicméně není to to jediné, co by Tě mělo zajímat. Při hledání vhodných slunečních brýlí jsou důležité především jejich vlastnosti. Díky prvotřídním zatmaveným čočkám se všechny sluneční brýle postarají o plnou 100% UV ochranu Tvých očí. Pokud máš dioptrie, doporučujeme koupi slunečních dioptrických brýlí. Tedy slunečních brýlí s dioptriemi pro maximální komfort vidění. Při nákupu slunečních brýlí si u nás můžeš nechat samozřejmě změřit zrak zcela zdarma.

Model obrouček na fotografii: Selina Havana Brown

Mezi novinkami najdeš kočičí brýle Selina, masivní obdélníkové obroučky Yves a nebo klasické pilotky Dave. Každé úplně jiné a přitom všechny tak dokonalé. 

Model Selina jsou trendy acetátové obroučky kočičího tvaru. Elegantní brýle se špetkou drzosti. Tak schválně, už si získaly Tvé srdce? U nás to byla rozhodně láska na první pohled, a proto je nabízíme hned ve třech barevnostech. Selina French Vanilla vyniká svou krémovou “vanilkovou” barvou a své majitelce jen dodají na půvabu. Selina Unobvious Black jsou tajemné tmavé obroučky a černá s nádechem fialové dodává celému kousku na dramatičnosti. A v neposlední řadě zde máme Selina Havana Brown ve všemi oblíbeném motivu Havana, no kdo by jim odolal?
Modely obrouček na fotografiích zleva: Selina French Vanilla, Selina Havana Brown
YVES, rozhodně víc než jen letní románek.
Model Yves jsou mohutnější obroučky, které na obličeji působí velmi sofistikovaně, a široké čočky nabízí svému majiteli komfort v podobě většího zorného pole. Tohle jsou prostě sluneční brýle, po kterých sáhneš, když jdeš v poledne na koupaliště nebo k ránu z večírku. Opět je nabízíme ve třech barevnostech. Yves Havana Brown v motivu Havana a Yves Black v klasické černé nesmí chybět. Ovšem Yves Marigold jsou polotransparentní acetátové obroučky v teple hnědé barvě. Prostě jedinečná barevná verze slunečních brýlí.
Tyhle brýle a jeho masivní obruby jsou už solidní základ, na kterém se dá stavět. Rozhodně více než jen chvilkové letní poblouznění, nemyslíš?
Modely obrouček na fotografiích zleva: Yves Black, Yves Marigold

DAVE, Tvoje tajná láska.

Model Dave jsou pilotky, které již na první pohled dávají najevo svoji výjimečnost. Nespoutané, ikonické, na úrovni, retro. Pro tenhle model slunečních brýlí by se našlo nespočet slov, které by jej popisovaly. Za nás jde o jedinečnou verzi známého tvaru, vyrobenou z kvalitních materiálů a stvořenou tak, aby odpovídala Tvým potřebám. V rámci těchto obrouček u nás najdeš dvě verze. Dave Gold Americano ve zlatém kovu s koncovkami v hnědé barvě jsou stylovka, ale pro minimalisty bychom tady také něco měli. Dave Matt Black Sacramento Green - matná černá Tě nezklame a v kombinaci s tmavě zelenými koncovkami? Tohle si přece musíš přijít prohlédnout na vlastní oči.

Modely obrouček na fotografiích zleva: Dave Gold Americano, Dave Matt Black Sacramento Green

Pokud potřebuješ poradit s výběrem slunečních brýlí nebo máš na nás jiné otázky, neváhej nás kontaktovat zde nebo na Facebooku.

← Starší příspěvek Novější příspěvek →

Muscat Blog

RSS

Proč byste měli nosit sluneční brýle i v zimě?

Od Pawel Porucznik

Zimní měsíce se mohou na první pohled zdát méně slunečné, to však neznamená, že byste měli nechat sluneční brýle doma. Ochrana Vaších očí je stejně...

Čtěte více

Jak na čištění brýlí?

Od Lu Moc

10 RAD A TIPŮ JAK SE SPRÁVNĚ STARAT O BRÝLE Dali jsme dohromady malý návod, který Ti prozradí jak postupovat při čištění a manipulaci s...

Čtěte více