Brýle s plnou UV ochranou

JAK NA JEJICH VÝBĚR?

Ruku na srdce, asi každý z nás někdy podcenil výběr slunečních brýlí...
Ochrana zraku je zejména v letních měsících klíčová a přímo ovlivňuje zdraví Tvých očí - tedy oční čočky, spojivky a rohovky. Výběr kvalitní ochrany v podobě slunečních brýlí s UV filtry je mnohdy zásadní
a může zamezit vzniku očních vad. V tomto článku Ti prozradíme na co si dát při výběru brýlí pozor a také jaké možnosti nabízíme v rámci našich produktů.

 Často k nám zákazníci zavítají s brýlemi, které nemají s ochranou zraku nic společného. Brýle se zatmavenými skly bez UV filtru, jsou mnohdy spíše na škodu.

V MUSCATU najdeš designovky, které nejen že filtrují ultrafialové záření, naše brýle navíc poskytují maximální komfort a perfetně doplní každý outfit.

 

 

 

Brýle muž: Tom Silver/Americano, Brýle žena: Bruce Gold/Crystal

Chceš vědět na co si při výběru brýlí dát pozor? 

Při výběru nových slunečních brýlí se nejprve pokus se svým optikem zjistit, jaké čočky by mohly nejlépe odpovídat Tobě a Tvým potřebám. Výběr ideálních skel se odvíjí zejména od životního stylu zákazníka a aktivit, které chce při nošení brýlí dělat. Vždy je samozřejmě důležité ověřit, jak dané sluneční čočky filtrují UVA a UVB záření.
Ultrafialové záření (UV) může dočasně poškodit zrak a způsobit nevratná onemocnění jako například fotokeratitidu. Sluneční brýle s kvalitními UV filtry takovým poškozením zabraňují. V MUSCATu pracujeme s čočkami značky Essilor prvotřídní kvality a vždy se snažíme poskytnout maximální ochranu za rozumnou cenu.
U nás si můžeš být konečně jistý/á, že jsi pořídil 100% UV ochranu a ručně vyrobený designový produkt.

Jaké brýle s plnou UV ochranou nabízíme? 

Chceme, aby Tvé Muscaty byly stejně unikátní jako Ty, a proto poskytujeme hlavně možnost volby a maximální svobodu při jejich výběru. Určitě je na místě zmínit, jak takový nákup brýlí funguje. Samotné objednání obnáší pouze dva jednoduché kroky.  

Nejprve si vybereš obroučky z naší nabídky, které se Ti líbí a následně k nim objednáš skla dle Tvé preference.

SLUNEČNÍ BRÝLE
V nabídce najdeš klasické sluneční brýle se zatmavenými čočkami. Výhodou nákupu Muscatů není pouze příjemná cena, ale hlavně jedinečnost každého kousku. Ty si totiž zvolíš libovolné obroučky a opatříš je slunečními skly dle Tvého výběru - vybírat můžeš z 15ti barevných variant čoček a různých stupňů zatmavení.


#TipMUSCAT: Přijď se podívat do showroomu na vzorník skel a nech si poradit od našich specialistů!

Brýle: Ella Rose Gold/Rose Water

SLUNEČNÍ DIOPTRICKÉ BRÝLE
Dále je zde možnost pořídit sluneční brýle s dioptriemi, které vybereš na stejném principu, akorát Ti před jejich koupí změříme zrak. Pokud máš dioptrie, doporučujeme pro vyšší komfort vidění právě tuto variantu.

#TipMUSCAT: Pokud nemáš změřené dioptrie, ale přesto bys chtěl/a vytvořit objednávku na své vysněné Muscaty - nezoufej, máme řešení! Vyber, vytvoř objednávku, objednej a předpis zašli kdykoliv později, nebo se objednej na měření zraku při nákupu brýlí zdarma. Tvé brýle na Tebe budou čekat tak dlouho, jak bude potřeba.

 

Brýle muž: _, Brýle žena: Archie Gold/Ocean Blue

 POLARIZOVANÉ BRÝLE

Hledáš něco trochu jiného? V MUSCATU není nic nemožné, stačí pouze vyslovit svá přání! Naše polarizované brýle nesmí chybět tomu, kdo tráví hodně času venku na ostrém slunci. Tyto brýlové čočky se tak stávají důležitou každodenní součástí života sportovních nadšenců nebo třeba těch, kteří tráví volnou chvíli na zahradě či na rybách.

#TipMUSCAT: Ať už hledáš o třídu lepší skla či atypické čočky, dej nám vědět! Jsme schopni na míru vyrobit brýle dle Tvých tajných přání.

Brýle muž: Leo Matt Brown Marble, Brýle žena: Sofia Gold/Dark Havana
Clip on muž: Leo Matt Brown/Brown, Clip on žena: Sofia Gold/Green
FOTOCHROMATICKÉ BRÝLE 2v1
Brýle MUSCAT Transition, nebo li Fotochromatické brýle 2v1 se samozatmavovacími čočkami jsou vhodné pro ty, které již nebaví neustálé střídání dioptrických a slunečních brýlí. Při změně světelných podmínek se skla sama přizpůsobí a svému majiteli tak nabízí luxus v podobě maximálního pohodlí. 

 

#TipMUSCAT: Přijď se o vlastnostech speciálních fotochromatických 
čoček přesvědčit na vlastní oči do showroomu! 
Doslova uvidíš, jak se Ti svět mění před očima. 


Výše zmíněné typy čoček lze umístit do všech obrouček z naší nabídky!

CLIP ON
V neposlední řadě u nás můžeš vybírat doplňky na dioptrické brýle, nebo li Clip on. Jedinečná vychytávka, která umožňuje zatmavená skla připnout jednoduše během chvilky na dioptrické brýle. Nemusíš si tak dělat starost s tím, zda máš po ruce sluneční i dioptrické brýle zároveň. Tento produkt Ti opět nabízí komfort brýlí 2v1.

 

#TipMUSCAT: Říká se, že kdo jednou nasadil CLIP ON na své brýle, nedá na něj dopustit!

Brýle: Leo Gold Americano, Clip On: Leo Gold/Green

Nabízíme desítky clip on doplňků, který bude ten Tvůj?

Pokud potřebuješ poradit s výběrem slunečních brýlí nebo máš na nás jiné otázky, neváhej nás kontaktovat zde nebo na Facebooku.

Novější příspěvek →

Muscat Blog

RSS

Proč byste měli nosit sluneční brýle i v zimě?

Od Pawel Porucznik

Zimní měsíce se mohou na první pohled zdát méně slunečné, to však neznamená, že byste měli nechat sluneční brýle doma. Ochrana Vaších očí je stejně...

Čtěte více

Čas na letní lásku!

Od Lu Moc

Zamiluj se do nové kolekce s námi. Nová kolekce - Tvoje letní láska. Vychutnej si každý hřejivý paprsek ve stylu. Nová kolekce slunečních brýlí je...

Čtěte více